Banner Herinrichting Beukmolen

Afronding inspraakprocedure herinrichting Beukmolen

De inspraakprocedure voor het projectgebied Beukmolen is grotendeels doorlopen. Als afronding wordt het definitief ontwerp en bijbehorende documenten één week ter inzage gelegd van woensdag 6 september 2023 tot en met woensdag 13 september 2023 in het gemeentehuis.

U kunt bij de receptie vragen waar u de stukken kunt vinden. De stukken zijn ook via de onderstaande links te bekijken. Met het door het college vastgestelde definitieve ontwerp is de inspraak afgerond.

Wanneer starten de werkzaamheden?
Het definitief ontwerp wordt de komende tijd verder technisch uitgewerkt. Zodra wij hier meer duidelijkheid over hebben en er een aannemer bekend is ontvangt u nadere informatie over de exacte uitvoeringsplanning en contactgegevens.

Vooruitlopend op de werkzaamheden van de gemeente worden in de woonwijk mogelijk kabels en leidingen vervangen of verlegd door de nutsbedrijven (Oasen, Stedin, KPN en Ziggo). Deze werkzaamheden worden niet in opdracht van de gemeente uitgevoerd. Informatie hierover ontvangt u van het betreffende nutsbedrijf. De verwachting is dat deze en bovengenoemde werkzaamheden niet eerder zullen plaatsvinden dan eind 2024.

Vragen?
De ervaring van de gemeente is dat tijdens een opknapbeurt in de wijk een aantal vragen regelmatig terugkomen. Op pagina 'werkzaamheden / meeste gestelde vragen over groot onderhoud' en onder het kopje 'vraag en antwoord' staan de meest gestelde vragen voor u gebundeld met daarop de reactie vanuit de gemeente. Mogelijk dat uw vraag hiermee op voorhand al beantwoord is.

  1. Bewonersbrief Definitief Ontwerp
  2. Definitief ontwerp Beukmolen
  3. Beplantingsplan Beukmolen
  4. Eindverslag inspraakprocedure
  5. Link naar animatie film https://youtu.be/QSv9vhMuXgk
Plangebied Herinrichting Beukmolen
Gemeente Papendrecht
Fagus
Urban Synergy